Metatrader Forum | Forex Expert-Advisor | Broker & Forex Tools
Zurück   Metatrader Forum | Forex Expert-Advisor | Broker & Forex Tools > Metatrader 4 > Expert-Advisors

Expert-Advisors Expert-Advisors für Metatrader 4.


Portalsuche


Werbung

Login
Benutzername:
Kennwort:


Statistik
Themen: 3824
Beiträge: 36919
Benutzer: 6.076
Aktive Benutzer: 496
Links: 80
Wir begrüßen unseren neuesten Benutzer: Spitzmaus
Mit 483 Benutzern waren die meisten Benutzer gleichzeitig online (21.04.16 um 17:12).
Neue Benutzer:
vor 16 Stunden
- Spitzmaus
vor 19 Stunden
- juleslesqu...
vor einem Tag
- hmf44
vor 2 Tagen
- Crossa
vor 2 Tagen
- snatshit

Onlineuser
'Wer ist online' anzeigen Benutzer: 1
Gäste: 63
Gesamt: 64
Team: 0
Team:  
Benutzer:  fxnoob
Freunde anzeigen

Empfehlungen

Werbung

Like Tree9Likes
Thema geschlossen
 
Themen-Optionen Thema durchsuchen Ansicht
  #11 (permalink)  
Alt 12.03.12
Gesperrter Benutzer
 
Registriert seit: Jan 2012
Ort: Leck
Beiträge: 1.033
Egoluxe [EA] -Trader befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Schön das ich durch die Google-Suche wieder hier gelandet bin

Also ich hab auch so einige Arbitrage EA`s aber hab die noch ne eingesetzt. Ein zwei laufen auf irgentwelchen Demokonten grad ... Finde das aber dennoch sehr interessant ....

freundliche Grüße

egoluxe
  #12 (permalink)  
Alt 12.03.12
Benutzerbild von hugo
Elite Mitglied
 
Registriert seit: May 2011
Beiträge: 982
hugo befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
hugo eine Nachricht über Skype™ schicken
Standard

Zitat:
Zitat von Egoluxe [EA] -Trader Beitrag anzeigen
Schön das ich durch die Google-Suche wieder hier gelandet bin

Also ich hab auch so einige Arbitrage EA`s aber hab die noch ne eingesetzt. Ein zwei laufen auf irgentwelchen Demokonten grad ... Finde das aber dennoch sehr interessant ....
Willkommen zurück!
Und lass mal bei Gelegenheit wissen, was sich auf den Demokonten tut ...
  #13 (permalink)  
Alt 12.03.12
Elite Mitglied
 
Registriert seit: Oct 2011
Beiträge: 236
Hansjuergen18 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Ja, würd mich auch interessieren!
  #14 (permalink)  
Alt 12.03.12
Gesperrter Benutzer
 
Registriert seit: Jan 2012
Ort: Leck
Beiträge: 1.033
Egoluxe [EA] -Trader befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Ich hab da einen bei dem weis ich überhaupt ne wie der überhaupt funktioniert, da seh ich überhaupt ne durch. Dieser nennt sich "Rings".
  #15 (permalink)  
Alt 13.03.12
Mitglied
 
Registriert seit: Jul 2010
Beiträge: 47
forexAlexPH befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Zitat:
Zitat von JoeDormann Beitrag anzeigen
Arbitrage funktioniert nicht mit Retail-Brokern und der MT4-Plattform.
Alle MT4-Broker sind Retail-Broker.
Nur so am Rande und das hat auch so direkt nichts mit dem Thema zu tun, aber das stimmt so nicht ganz.
dukascopy.com Hat eine Schweizer Banklizenz mit Aktienkapital von 22 Millionen CHF. Sie empfehlen Konten ab USD 50‘000. Und man kann (muss nicht) auch den MT4 nutzen.

Habe es zwar noch nicht ausprobiert, aber das wird wohl irgend wann mein nächster Broker werden, wenn mich mein jetziger Broker nicht bescheißt und meinen Gewinn dann auch brav ausbezahlt.
  #16 (permalink)  
Alt 13.03.12
Elite Mitglied
 
Registriert seit: Oct 2011
Beiträge: 236
Hansjuergen18 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Zitat:
Zitat von Egoluxe [EA] -Trader Beitrag anzeigen
Ich hab da einen bei dem weis ich überhaupt ne wie der überhaupt funktioniert, da seh ich überhaupt ne durch. Dieser nennt sich "Rings".
Wie nennt sich denn dieser EA?
  #17 (permalink)  
Alt 13.03.12
Elite Mitglied
 
Registriert seit: Aug 2011
Ort: NRW
Beiträge: 764
Mast83 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Mast83 eine Nachricht über ICQ schicken Mast83 eine Nachricht über Skype™ schicken
Standard Ein kurzer Dialog:

Your Question: Hi, is it possible to use arbitrage EA's at tradefort?
You are now chatting with Michael Boldin - Common Queries
10:00Michael Boldin: no it is not possible and we will block your accounts
10:01Marc: is there a reason for that?
10:02Marc: i thougt you are an stp broker and all trades will be forwarded to the banks
10:03Michael Boldin: yes
10:03Michael Boldin: but this does not imply arbotrage with our quotes
10:03Michael Boldin: manipulations with our quotes = fraud
10:04Marc: but to trade arbitrage is no manipulation...because you as broker give me the quotes...
10:04Marc: I thought that you would know which quotes are delivered
10:04Michael Boldin: You can use the strategy which you like on your account, but according to our agreement we can change the trading conditions on the account to 100% match with our liquidity providers conditions. Changes may affect the leverage, the minimum size of order, type of account.
10:05Michael Boldin: read above pleas
10:05Michael Boldin: Also we are not going to argue here - we just inform you that if we will see you are doing arbitrage we will block you
10:05Michael Boldin: and your accounts
10:06Marc: So this mean, If I have an EA (Not an arbitrage EA) ehich works good and gives me 300% in a half year it could be possible to change the tradeconditions how you want it?
10:07Michael Boldin: iWe can always change
10:07Michael Boldin: according to our agreement
10:07Marc: but the agreement is just useful for the broker and seems to be unfair
10:07Michael Boldin: and it is not connected what % profit you make
10:08Michael Boldin: can i help you with something else?
10:09Marc: I need information regarding a VPS...
10:10Marc: Do I receive a programm (remote control)
10:10Michael Boldin: yes please TradeFort - Virtual Private Server (VPS)
10:10Michael Boldin: yes you will have remote controll
10:10Michael Boldin: but
10:10Michael Boldin: please note that
10:11Michael Boldin: In order to receive a personal VPS, you should contact our support service through your Trader Room. This server can be obtained for free, providing your trading account balance makes up not less than 2000 USD or its equivalent in another currency.
10:12Marc: okay that's nice to know but one thing...Did you rise the amount from 1k to 2k?
10:12Michael Boldin: yes we did
10:12Michael Boldin: before it was 1 K
10:13Michael Boldin: because we have too many applications for TradeFort VPS
10:14Marc: This means...If I have an account up to 3000€ and trade with 1500€ in Margin...the VPS would be stopped?
10:16Michael Boldin: please monitor your balance and deposit if you see that your balance is less. Usually we send letter that reminds clients in such case. But according to agreement we can swotch it off without such letter so please monitor it - this is your job as trader
10:18Marc: okay...ähm thank you very much for help
10:18Michael Boldin: welcome!
__________________
Heute Weizen, Abends Corn morgen fangen wir an von vorn...
  #18 (permalink)  
Alt 13.03.12
Gesperrter Benutzer
 
Registriert seit: Jan 2012
Ort: Leck
Beiträge: 1.033
Egoluxe [EA] -Trader befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Zitat:
Zitat von Hansjuergen18 Beitrag anzeigen
Wie nennt sich denn dieser EA?
Hab ich doch geschrieben! Er nennt sich "Rings"! Hab noch nen ganzen Stapen anderer, wiss gar ne wie ich die Testen soll. Ich hab mir heut erstmal nen VPS zugelegt damit man Statistiken bekommt.

freundliche Grüße

egoluxe
  #19 (permalink)  
Alt 13.03.12
Gesperrter Benutzer
 
Registriert seit: Jan 2012
Ort: Leck
Beiträge: 1.033
Egoluxe [EA] -Trader befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Zitat:
Zitat von Mast83 Beitrag anzeigen
Your Question: Hi, is it possible to use arbitrage EA's at tradefort?
You are now chatting with Michael Boldin - Common Queries
10:00Michael Boldin: no it is not possible and we will block your accounts
10:01Marc: is there a reason for that?
10:02Marc: i thougt you are an stp broker and all trades will be forwarded to the banks
10:03Michael Boldin: yes
10:03Michael Boldin: but this does not imply arbotrage with our quotes
10:03Michael Boldin: manipulations with our quotes = fraud
10:04Marc: but to trade arbitrage is no manipulation...because you as broker give me the quotes...
10:04Marc: I thought that you would know which quotes are delivered
10:04Michael Boldin: You can use the strategy which you like on your account, but according to our agreement we can change the trading conditions on the account to 100% match with our liquidity providers conditions. Changes may affect the leverage, the minimum size of order, type of account.
10:05Michael Boldin: read above pleas
10:05Michael Boldin: Also we are not going to argue here - we just inform you that if we will see you are doing arbitrage we will block you
10:05Michael Boldin: and your accounts
10:06Marc: So this mean, If I have an EA (Not an arbitrage EA) ehich works good and gives me 300% in a half year it could be possible to change the tradeconditions how you want it?
10:07Michael Boldin: iWe can always change
10:07Michael Boldin: according to our agreement
10:07Marc: but the agreement is just useful for the broker and seems to be unfair
10:07Michael Boldin: and it is not connected what % profit you make
10:08Michael Boldin: can i help you with something else?
10:09Marc: I need information regarding a VPS...
10:10Marc: Do I receive a programm (remote control)
10:10Michael Boldin: yes please TradeFort - Virtual Private Server (VPS)
10:10Michael Boldin: yes you will have remote controll
10:10Michael Boldin: but
10:10Michael Boldin: please note that
10:11Michael Boldin: In order to receive a personal VPS, you should contact our support service through your Trader Room. This server can be obtained for free, providing your trading account balance makes up not less than 2000 USD or its equivalent in another currency.
10:12Marc: okay that's nice to know but one thing...Did you rise the amount from 1k to 2k?
10:12Michael Boldin: yes we did
10:12Michael Boldin: before it was 1 K
10:13Michael Boldin: because we have too many applications for TradeFort VPS
10:14Marc: This means...If I have an account up to 3000€ and trade with 1500€ in Margin...the VPS would be stopped?
10:16Michael Boldin: please monitor your balance and deposit if you see that your balance is less. Usually we send letter that reminds clients in such case. But according to agreement we can swotch it off without such letter so please monitor it - this is your job as trader
10:18Marc: okay...ähm thank you very much for help
10:18Michael Boldin: welcome!
Ähm ok. Und was ist das jetzt genau was du uns damit sagen willst?? Was steht denn da?
  #20 (permalink)  
Alt 13.03.12
Elite Mitglied
 
Registriert seit: Aug 2011
Ort: NRW
Beiträge: 764
Mast83 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Mast83 eine Nachricht über ICQ schicken Mast83 eine Nachricht über Skype™ schicken
Standard

Your Question: Hi, is it possible to use arbitrage EA's at tradefort?
You are now chatting with Michael Boldin - Common Queries
10:00Michael Boldin: no it is not possible and we will block your accounts
10:01Marc: is there a reason for that?
10:02Marc: i thougt you are an stp broker and all trades will be forwarded to the banks
10:03Michael Boldin: yes
10:03Michael Boldin: but this does not imply arbotrage with our quotes
10:03Michael Boldin: manipulations with our quotes = fraud
10:04Marc: but to trade arbitrage is no manipulation...because you as broker give me the quotes...
10:04Marc: I thought that you would know which quotes are delivered
10:04Michael Boldin: You can use the strategy which you like on your account, but according to our agreement we can change the trading conditions on the account to 100% match with our liquidity providers conditions. Changes may affect the leverage, the minimum size of order, type of account.
10:05Michael Boldin: read above pleas
10:05Michael Boldin: Also we are not going to argue here - we just inform you that if we will see you are doing arbitrage we will block you
10:05Michael Boldin: and your accounts
__________________
Heute Weizen, Abends Corn morgen fangen wir an von vorn...
Thema geschlossen

Lesezeichen

Stichworte
arbitrage, arbitrage ea, arbitrage expert-advisor, arbitrage systeme, forex arbitrage systeme


Themen-Optionen Thema durchsuchen
Thema durchsuchen:

Erweiterte Suche
Ansicht

Forumregeln
Es ist Ihnen nicht erlaubt, neue Themen zu verfassen.
Es ist Ihnen nicht erlaubt, auf Beiträge zu antworten.
Es ist Ihnen nicht erlaubt, Anhänge hochzuladen.
Es ist Ihnen nicht erlaubt, Ihre Beiträge zu bearbeiten.

BB-Code ist an.
Smileys sind an.
[IMG] Code ist an.
HTML-Code ist aus.
Trackbacks are aus
Pingbacks are aus
Refbacks are aus




Alle Zeitangaben in WEZ +1. Es ist jetzt 13:23 Uhr.



Der Wavesnode - Spam Firewall
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Powered by vBulletin® Version 3.8.5 (Deutsch)
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by vBCMS® 2.7.0 ©2002 - 2017 vbdesigns.de
SEO by vBSEO 3.6.1
Copyright ©2009 - 2017 by Expert-Advisor.com - Das Metatrader Forum
MetaTrader bzw. MetaTrader 4 und MetaTrader 5 sind eingetragene Marken der MetaQuotes Software Corp.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------